You are here

Valokuvajan Top 3 paikat Singaporessa

Top 3 paikat Singaporessa

1. Little India

Little India on Singaporen tuoksuva, värikäs ja äänekäs nurkkaus, jossa voi vielä aistia aidon Etelä-Aasian tunnelman. Sunnuntai iltaisin noin puoli miljoonaa siirtotyöläistä Intian niemimaalta viettää vapaapäivää Pikku-Initan kujilla ja kuppiloissa. Kukkien ja mausteiden tuoksu, Little India Ascaden Bollywood-kaupat ja lukuisat ravintolat ovat vain yhden metropysäkin päässä pohjoiseen North-East metrolinjan City Hall risteysasemalta.
Metroasema: Little India MRT.

2. Emerald Hill
Emerald Hill on Singaporen vanhimpia katuja. Se on täynnä uskomattoman upeita rakennuksia ja silmiä hivelevää arkkitehtuuria. Hiljanen pikkukatu sijatsee aivan Singaporen suurimman kauppa- ja liikekadun, Orchard Roadin vieressä. Menneinä aikoina Emerald Hill oli varakkaan Peranakan-eliitin kotialue. Kadulla tuntuu kuin aika olisi seisahtunut. Emerald Hill onkin nykyään suojeltu ja sen varrelta löytyy monia viehättäviä baareja ja ravintoloita.
Metroasema: Somerset MRT.

3. Botanic Gardens
Puutarhassa on monta eri maailmaa. Voit kävellä ihastuttavan joutsenlammen varrella ja seuraavaksi huomaatkin olevasi sademetsässä. Puutarha sijatsee aivan Singaporen ytimessä. Jo vuodesta 1859 nykyisellä paikallaan toiminut kasvitieteellinen puutarha on avoinna päivittäin aamuviidestä aina puoleenyöhön asti. Sisäänpääsy on ilmainen. Cluny Roadilla sijatsevaan puutarhaan pääse helpoiten taksilla tai bussilla joko Holland Roadin tai Bukit Timah Roadin kautta. Holland Roadin kautta kulkevat bussit SMS Transit 7, 105, 123, 174 / SMRT 75, 77, 106
Bukit Timah Roadin kautta kulkevat bussit SMS Transit 48, 66, 151, 153, 154, 156, 170 / SMRT 67, 171

Screenshot from Blue Wings magazine.